Fitshape Super fatburner ............. 60 caps

Op voorraad
SKU
033807
€ 20,50

Je wilt graag een slankere taille en een plattere buik? Maar al dat sporten en diëten geven niet de resultaten waar je zo op had gehoopt? Met de Fitshape Super Fatburner schieten we je graag te hulp! De Super Fatburner zorgt ervoor dat al je trouwe inspanningen zich daadwerkelijk uitbetalen.
Gecombineerd met een passend voedingsschema en trainingsprogramma, neemt je gewicht en taille af. Bovendien voel je je lekkerder!
De Super Fatburner capsules helpen het vetgehalte in het lichaam te verlagen.
De Fitshape Super Fatburners zijn samengesteld uit een aantal ingrediënten, waaronder choline, die bekend staat om haar ‘lipotroop‘ effect. Lipotroop staat voor het (fysiologisch) effect dat bijdraagt aan het behoud van een normale vetstof-wisseling. Daarnaast ondersteunt choline ook de leverfunctie wat goed is voor het reinigen van het lichaam (detox).
Naast het stimuleren van vetverbranding en gewichtsverlies draagt de Super Fatburner bij aan het verkrijgen van een goede droge spiermassa. Erg belangrijk bij het afslanken en ‘strakker’ worden.
Met de Fitshape Super Fatburner op weg naar een slankere, fittere jij!

√ Ondersteunt de vetstofwisseling
√ Ondersteunt de leverfunctie

Gebruiksadvies
Neem 3 maal per dag 1 capsule. Voor of tijdens de maaltijd met water of vruchtensap innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Fitshape Super Fat Burner is verkrijgbaar in verpakkingen van 60 capsules.

Je wilt graag een slankere taille en een plattere buik? Maar al dat sporten en diëten geven niet de resultaten waar je zo op had gehoopt? Met de Fitshape Super Fatburner schieten we je graag te hulp! De Super Fatburner zorgt ervoor dat al je trouwe inspanningen zich daadwerkelijk uitbetalen. Gecombineerd met een passend voedingsschema en trainingsprogramma, neemt je gewicht en taille af. Bovendien voel je je lekkerder! De Super Fatburner capsules helpen het vetgehalte in het lichaam te verlagen. De Fitshape Super Fatburners zijn samengesteld uit een aantal ingrediënten, waaronder choline, die bekend staat om haar ‘lipotroop‘ effect. Lipotroop staat voor het (fysiologisch) effect dat bijdraagt aan het behoud van een normale vetstof-wisseling. Daarnaast ondersteunt choline ook de leverfunctie wat goed is voor het reinigen van het lichaam (detox). Naast het stimuleren van vetverbranding en gewichtsverlies draagt de Super Fatburner bij aan het verkrijgen van een goede droge spiermassa. Erg belangrijk bij het afslanken en ‘strakker’ worden. Met de Fitshape Super Fatburner op weg naar een slankere, fittere jij! √ Ondersteunt de vetstofwisseling √ Ondersteunt de leverfunctie Gebruiksadvies Neem 3 maal per dag 1 capsule. Voor of tijdens de maaltijd met water of vruchtensap innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Fitshape Super Fat Burner is verkrijgbaar in verpakkingen van 60 capsules.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan