Fitshape Power & Herstel

Op voorraad
SKU
0338 - Fitshape Power & Herstel
Vanaf € 33,50

√ Draagt bij aan de groei van de spiermassa
√ Is belangrijk voor een normale spierwerking
√ Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels
√ Ondersteunt het energieniveau

Maak je shake klaar met de Fitshape Shaker!

Gebruiksadvies
Gebruik 2 shakes per dag, een uur voor en/of direct na de training. Los hiervoor 5 maatschepjes Power & Herstel i op in een glas/shakebeker melk of water. Stevig roeren/schudden en klaar is de shake. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Heb je het gevoel je energie en kracht kwijt te raken tijdens een trainingssessie of wedstrijd? Alsof je steeds iets te kort komt? De energie- en herstelproducten van Fitshape geven je net dat beetje extra. Denk aan Fitshape Power en Herstel i, speciaal afgestemd op sporters met een verhoogde energiebehoefte en eiwit behoefte. Power & Herstel i is een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitaminen en calcium. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Door dagelijks gebruik van Power & Herstel i met Vitamine B6⁴, kan je doelgericht bijdragen aan de ondersteuning van je energieniveau⁴. Eiwitten1 dragen bij aan de groei van spiermassa1 en Calcium² is goed voor de werking van de spieren². Vitamine B2 ondersteunt daarnaast de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Power & Herstel i is licht verteerbaar en is een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters. Je kunt ook zelf bewuster je energieniveau op peil houden. Eet zes maaltijden per dag; dan voorzie je, je lichaam van een constante energietoevoer. Sla geen maaltijden over want dan riskeer je lusteloosheid. Je lichaam krijgt dan niet de vereiste voedingsstoffen binnen om energie aan te maken. Ondersteun dit eventueel door voor en na je training een hoogwaardige koolhydraten/eiwit drank als Power en Herstel i te gebruiken om aldus de essentiële energie die je nodig hebt bij hard trainen te behouden en effectief te herstellen voor je volgende trainingssessie. Power & Herstel i helpt sporters sneller te herstellen, energiek en gefocust te blijven! √ Draagt bij aan de groei van de spiermassa √ Is belangrijk voor een normale spierwerking √ Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels √ Ondersteunt het energieniveau Maak je shake klaar met de Fitshape Shaker! Gebruiksadvies Gebruik 2 shakes per dag, een uur voor en/of direct na de training. Los hiervoor 5 maatschepjes Power & Herstel i op in een glas/shakebeker melk of water. Stevig roeren/schudden en klaar is de shake. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan