Fitshape wei-eiwit

Op voorraad
SKU
0338
Vanaf € 41,10

√ Draagt bij aan de groei van spiermassa
√ Speelt een rol bij het behouden van sterke spieren
√ Ondersteunt het energieniveau
√ Helpt het immuunsysteem

Maak je shake klaar met de Fitshape Shaker!

Gebruiksadvies
Gebruik 3 shakes per dag, direct na de training, voor het slapen en/of één tussen de maaltijden door. Los 4 maatschepjes (circa 33,3 gram) Wei-eiwit op in een glas/shakebeker met melk of water. Stevig roeren/schudden en klaar. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Eén van de populairste voedingssupplementen is Fitshape Wei-eiwit. Als sporter ken je uiteraard het belang van eiwit voor spiergroei en herstel, maar realiseer je je dat (on)voldoende eiwit ook grote invloed heeft op je immuunsysteem en complete gezondheid? Als mens kúnnen we niet zonder eiwitten, omdat het noodzakelijk is voor allerlei lichaamsfuncties De meeste eiwitten zitten in vlees, vis, gevogelte, noten, zuivel- en sojaproducten. Fitshape Wei-eiwit is een combinatie van snel opneembare wei-eiwitten, aminozuren, vitaminen en mineralen. De samenstelling is speciaal ontwikkeld voor sporters. Fitshape Wei-eiwit is bereid met behulp van ijskoude Cross Flow Ultra Filtratie techniek. De eiwitten worden tijdens het productieproces afgekoeld tot circa 10°C om een optimale kwaliteit van het eiwit te behouden. Door dagelijks gebruik van de Eiwitten¹ en Calcium² in Fitshape Wei-eiwit, kan je doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa¹ en het behoud van sterke spieren2. Ook wordt je energieniveau³ en celbescherming⁴ ondersteund door aanvulling met Biotine³ en Vitamine E⁴ . Hierdoor is Fitshape Wei-eiwit een uitstekende ondersteuning voor sporters. Hoeveel eiwitten heb je nodig? De dagelijkse eiwitbehoefte van gezonde niet-sporters volwassenen wordt geschat op 0.9 gram per kg lichaamsgewicht voor mannen en voor vrouwen 0.85 gram kg lichaamsgewicht. Bij sporters is de eiwitbehoefte door onder andere een grote vetvrije massa en een hogere eiwitomzet verhoogd. In dit geval is de eiwitbehoefte onder meer afhankelijk van het type sport. Enkele richtlijnen: - Duursport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. - Intervalsport: 1.5 – 1.8 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. - Krachtsport: 1.5 -2.5 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. - Duurkrachtsport: 1.5 – 2.0 gr eiwit per kg lichaamsgewicht per dag. Fitshape Wei-eiwit is voor sporters dé perfecte dagelijkse aanvulling op het dieet! √ Draagt bij aan de groei van spiermassa √ Speelt een rol bij het behouden van sterke spieren √ Ondersteunt het energieniveau √ Helpt het immuunsysteem Maak je shake klaar met de Fitshape Shaker! Gebruiksadvies Gebruik 3 shakes per dag, direct na de training, voor het slapen en/of één tussen de maaltijden door. Los 4 maatschepjes (circa 33,3 gram) Wei-eiwit op in een glas/shakebeker met melk of water. Stevig roeren/schudden en klaar. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan