Fitshape Endurance drink ....................... 1.250 gr

Op voorraad
SKU
033814
€ 25,20

Tijdens het sporten verlies je niet alleen vocht, maar ook koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van ongeveer 2% van je lichaamsgewicht kan je prestatie al doen dalen. Je kunt dit het beste tegengaan met het drinken van een energiedrank (voor een snelle opname) tijdens het sporten. Fitshape Endurance Drink is een speciale op koolhydraten gebaseerde sportdrank.
Waarom het zinvol is om tijdens langdurende sportactiviteiten niet alleen water maar ook koolhydraten te gebruiken? Welnu, je genereert daarmee energie en je zorgt ervoor dat de glycogeenreserves gespaard worden.
Fitshape Endurance Drink is een heldere drank zonder kleur, smaak en zoetstoffen. Het heeft een frisse, neutrale smaak en is als koolhydraatbron bijzonder geschikt om glycogeenreserves op te bouwen. Door de mix van dextrose, maltodextrine en Palatinose® ontstaat er na menging met water een koolhydraat-electrolytoplossing1, een carbo drank die -tijdens langdurige uithoudingsinspanningen- bijdraagt tot de instandhouding van prestaties. Ook vergroot het de opname water tijdens lichamelijke inspanningen. Fitshape Endurance Drink is maagvriendelijk en is een prima ondersteuning voor o.a. duur en teamsporters. Endurance Drink bevat dé ingrediënten die je lichaam nodig heeft om je vochtbalans, koolhydraat voorraad en mineralen op peil te houden!
Fitshape Endurance Drink is verkrijgbaar in een verpakking van 1250 gram met neutrale smaak.

√ Helpt om goede uithoudingsprestaties te behouden
√ Vergroot de opname van vocht

Gebruiksadvies
Twee maal daags 4 maatschepjes (50 gram) op in 700 ml water of vruchtensap (1 bidon) oplossen en opdrinken. Fitshape Endurance Drink wordt zowel voor, tijdens en na de inspanning gedronken. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Tijdens het sporten verlies je niet alleen vocht, maar ook koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van ongeveer 2% van je lichaamsgewicht kan je prestatie al doen dalen. Je kunt dit het beste tegengaan met het drinken van een energiedrank (voor een snelle opname) tijdens het sporten. Fitshape Endurance Drink is een speciale op koolhydraten gebaseerde sportdrank. Waarom het zinvol is om tijdens langdurende sportactiviteiten niet alleen water maar ook koolhydraten te gebruiken? Welnu, je genereert daarmee energie en je zorgt ervoor dat de glycogeenreserves gespaard worden. Fitshape Endurance Drink is een heldere drank zonder kleur, smaak en zoetstoffen. Het heeft een frisse, neutrale smaak en is als koolhydraatbron bijzonder geschikt om glycogeenreserves op te bouwen. Door de mix van dextrose, maltodextrine en Palatinose® ontstaat er na menging met water een koolhydraat-electrolytoplossing1, een carbo drank die -tijdens langdurige uithoudingsinspanningen- bijdraagt tot de instandhouding van prestaties. Ook vergroot het de opname water tijdens lichamelijke inspanningen. Fitshape Endurance Drink is maagvriendelijk en is een prima ondersteuning voor o.a. duur en teamsporters. Endurance Drink bevat dé ingrediënten die je lichaam nodig heeft om je vochtbalans, koolhydraat voorraad en mineralen op peil te houden! Fitshape Endurance Drink is verkrijgbaar in een verpakking van 1250 gram met neutrale smaak. √ Helpt om goede uithoudingsprestaties te behouden √ Vergroot de opname van vocht Gebruiksadvies Twee maal daags 4 maatschepjes (50 gram) op in 700 ml water of vruchtensap (1 bidon) oplossen en opdrinken. Fitshape Endurance Drink wordt zowel voor, tijdens en na de inspanning gedronken. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan