Fitshape Creatine Monohydraat 500 gr

Op voorraad
SKU
033805
€ 36,30
Ga je voor snel resultaat? Creatine zorgt binnen slechts enkele weken voor een duidelijke krachttoename! Het is een zeer gewaardeerd voedingssupplement bij verschillende sporten, zoals krachtsport, voetbal, hockey en atletiek. Talrijke onderzoeken bevestigen dat creatine spierherstel bespoedigt na trainingen, ook spierkracht opbouwt en versnelt. Het is een bewezen gebruiksvriendelijk én veilig prestatie verhogend supplement!
Creatine is een lichaamseigen stof die voornamelijk is opgeslagen in de spieren. Het komt voor in kleine hoeveelheden bij voeding van dierlijke oorsprong, maar creatine wordt ook bij mensen aangemaakt in de lever.
Bij het leveren van energie tijdens lichamelijke inspanningen is creatine van essentieel belang. Met name kracht en interval sporters profiteren van een verhoogd creatine-gehalte in het lichaam. In combinatie met een goede training neemt de spierkracht toe. Creatine bevat géén calorieën waardoor alleen vetvrije spiermassa wordt opgebouwd. Het creatine niveau in de spier bepaalt voor een groot deel de duur waarmee een spier maximaal kan worden belast. Dit is de energiebron voor alle spierbewegingen bij explosieve krachtinspanningen. Creatine zorgt er ook voor dat je minder snel moe wordt en sneller herstelt na de training.
Fitshape Creatine Monohydraat bevat pure creatine monohydraat, zonder enige toevoegingen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is afhankelijk van lichaamsgewicht.
Fitshape Creatine Monohydraat is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram.

Bij explosieve krachtinspanningen:
√ Geeft het meer kracht
√ Verhoogt het de fysieke prestaties
√ Stimuleert het de groei van vetvrije spiermassa
√ Ondersteunt het de spieropbouw

Gebruiksadvies
De eerste 5 dagen zijn de oplaadfase. De dosering hangt af van het lichaamsgewicht. Onder de 65 kg verspreid over de dag: 4x 1 theelepel. Voor 65-85 kg verspreid over de dag: 5 x 1 theelepel. Over de 85 kg verspreid over de dag: 6 x 1 theelepel. Na de oplaadfase: 1 theelepel ’s morgens en 1 theelepel ‘s avonds. Voor een goed resultaat meng creatine niet met cafeїne, eiwitshakes of andere maaltijden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 16 jaar.
 
 

Ga je voor snel resultaat? Creatine zorgt binnen slechts enkele weken voor een duidelijke krachttoename! Het is een zeer gewaardeerd voedingssupplement bij verschillende sporten, zoals krachtsport, voetbal, hockey en atletiek. Talrijke onderzoeken bevestigen dat creatine spierherstel bespoedigt na trainingen, ook spierkracht opbouwt en versnelt. Het is een bewezen gebruiksvriendelijk én veilig prestatie verhogend supplement! Creatine is een lichaamseigen stof die voornamelijk is opgeslagen in de spieren. Het komt voor in kleine hoeveelheden bij voeding van dierlijke oorsprong, maar creatine wordt ook bij mensen aangemaakt in de lever. Bij het leveren van energie tijdens lichamelijke inspanningen is creatine van essentieel belang. Met name kracht en interval sporters profiteren van een verhoogd creatine-gehalte in het lichaam. In combinatie met een goede training neemt de spierkracht toe. Creatine bevat géén calorieën waardoor alleen vetvrije spiermassa wordt opgebouwd. Het creatine niveau in de spier bepaalt voor een groot deel de duur waarmee een spier maximaal kan worden belast. Dit is de energiebron voor alle spierbewegingen bij explosieve krachtinspanningen. Creatine zorgt er ook voor dat je minder snel moe wordt en sneller herstelt na de training. Fitshape Creatine Monohydraat bevat pure creatine monohydraat, zonder enige toevoegingen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is afhankelijk van lichaamsgewicht. Fitshape Creatine Monohydraat is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram. Bij explosieve krachtinspanningen: √ Geeft het meer kracht √ Verhoogt het de fysieke prestaties √ Stimuleert het de groei van vetvrije spiermassa √ Ondersteunt het de spieropbouw Gebruiksadvies De eerste 5 dagen zijn de oplaadfase. De dosering hangt af van het lichaamsgewicht. Onder de 65 kg verspreid over de dag: 4x 1 theelepel. Voor 65-85 kg verspreid over de dag: 5 x 1 theelepel. Over de 85 kg verspreid over de dag: 6 x 1 theelepel. Na de oplaadfase: 1 theelepel ’s morgens en 1 theelepel ‘s avonds. Voor een goed resultaat meng creatine niet met cafeїne, eiwitshakes of andere maaltijden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 16 jaar.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan