Fitshape Amino 2200, 150 tablet

Op voorraad
SKU
033804
€ 31,60

Optimale spiergroei is onmogelijk als je niet denkt aan je herstel. Om goed te herstellen heb je bouwstenen nodig die spieren ‘repareren’ en nieuw weefsel aanmaken na een (intensieve) training. Amino 2200 bevat alle benodigde hoogwaardige bouwstoffen. Het is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor (kracht)sporters die vetvrije spiermassa en een groot herstelvermogen willen ontwikkelen. Het bevat alle essentiële en vertakte aminozuren (BCAA’s), in vrije vorm en als peptidenbinding. De aminozuren worden door het lichaam gebruikt voor het opbouwen, herstellen en behouden van vetvrije spiermassa. Gebruik de herstelformule Amino 2200 zodat je op tijd voor je volgende trainingssessie bent hersteld!

√ Hoogwaardige aminozuren uit eiwitten
√ Met essentiële en vertakte keten aminozuren
√ Ontwikkeld met de laatste wetenschappelijke inzichten

Gebruiksadvies:
Aanbevolen hoeveelheid: 3-5 tabletten (of een hoeveelheid naar behoefte) als dagelijkse ondersteuning bij de maaltijden en/of direct na de training. Innemen met ruim water of vruchtensap. Fitshape Amino 2200 is verkrijgbaar in verpakkingen van 150 tabletten.

Optimale spiergroei is onmogelijk als je niet denkt aan je herstel. Om goed te herstellen heb je bouwstenen nodig die spieren ‘repareren’ en nieuw weefsel aanmaken na een (intensieve) training. Amino 2200 bevat alle benodigde hoogwaardige bouwstoffen. Het is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor (kracht)sporters die vetvrije spiermassa en een groot herstelvermogen willen ontwikkelen. Het bevat alle essentiële en vertakte aminozuren (BCAA’s), in vrije vorm en als peptidenbinding. De aminozuren worden door het lichaam gebruikt voor het opbouwen, herstellen en behouden van vetvrije spiermassa. Gebruik de herstelformule Amino 2200 zodat je op tijd voor je volgende trainingssessie bent hersteld! √ Hoogwaardige aminozuren uit eiwitten √ Met essentiële en vertakte keten aminozuren √ Ontwikkeld met de laatste wetenschappelijke inzichten Gebruiksadvies: Aanbevolen hoeveelheid: 3-5 tabletten (of een hoeveelheid naar behoefte) als dagelijkse ondersteuning bij de maaltijden en/of direct na de training. Innemen met ruim water of vruchtensap. Fitshape Amino 2200 is verkrijgbaar in verpakkingen van 150 tabletten.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan