Fitshape Amino Liquid .................... 20 x 25 ml ampullen

Op voorraad
SKU
033803
€ 50,00

Tijdens het zware trainen raken spieren beschadigd. De normale dagelijkse voeding biedt vaak onvoldoende voedingstoffen voor optimaal herstel. Fitshape Amino Liquid is een must voor sporters die intensief trainen.
Aminozuren zijn heel belangrijk voor het lichaam omdat het de bouwstoffen van alle eiwitten zijn. Eiwitten zijn nodig voor onder andere de groei en het zuurstoftransport van spiercellen. Door het innemen van aminozuren worden de spieren sneller hersteld, wordt afbraak tegengegaan en krijgen de spieren sneller volume.
Amino Liquid is een combinatie van gehydrolyseerde wei-eiwit en ami¬nozuren. Deze samenstelling met eiwit¬ten is speciaal ontwikkeld voor sporters. Door dagelijkse inname van de eiwit¬ten¹ in Amino Liquid, kan je doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa¹. Hierdoor is Amino Liquid een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters.

√ Draagt bij aan de groei van spiermassa
√ Vloeibare aminozuren voor snelle opname
√ Met essentiële en vertakte keten aminozuren
√ Ontwikkeld met de laatste wetenschappelijke inzichten

Gebruiksadvies
1 ampul 15 -30 minuten na de training. Fitshape Amino Liquid is verkrijgbaar in een verpakking van 20 ampullen.

Tijdens het zware trainen raken spieren beschadigd. De normale dagelijkse voeding biedt vaak onvoldoende voedingstoffen voor optimaal herstel. Fitshape Amino Liquid is een must voor sporters die intensief trainen. Aminozuren zijn heel belangrijk voor het lichaam omdat het de bouwstoffen van alle eiwitten zijn. Eiwitten zijn nodig voor onder andere de groei en het zuurstoftransport van spiercellen. Door het innemen van aminozuren worden de spieren sneller hersteld, wordt afbraak tegengegaan en krijgen de spieren sneller volume. Amino Liquid is een combinatie van gehydrolyseerde wei-eiwit en ami¬nozuren. Deze samenstelling met eiwit¬ten is speciaal ontwikkeld voor sporters. Door dagelijkse inname van de eiwit¬ten¹ in Amino Liquid, kan je doelgericht bijdragen aan de groei van spiermassa¹. Hierdoor is Amino Liquid een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor sporters. √ Draagt bij aan de groei van spiermassa √ Vloeibare aminozuren voor snelle opname √ Met essentiële en vertakte keten aminozuren √ Ontwikkeld met de laatste wetenschappelijke inzichten Gebruiksadvies 1 ampul 15 -30 minuten na de training. Fitshape Amino Liquid is verkrijgbaar in een verpakking van 20 ampullen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan